OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2015. február 26., csütörtök 22:24

Az Egyesület a Magyar Ultrafutásért közleménye
    Budapest, 2015. február 26., csütörtök (OS) - Az EMU Carbon neutralizálja a világkupát! A világ legjobb 6 napos futóversenyének felelős elköteleződése.

    Az Egyesület a Magyar Ultrafutásért immáron 5. alkalommal rendezi meg 6 napos futóversenyét Balatonfüreden.(http://emusport.hu/hu/6dayrace)5 kontinens 22 országából 80 kivételes képességű futó érkezik, hogy szinte megállás nélkül rója a köröket 144 órán keresztül. A verseny négyéves története során 16 korosztályos világrekordot és 34 nemzeti rekordot értek el a résztvevők. Mi az a titok, ami e példátlan sikerhez vezetett?
Horváth Jenő, az EMU sportklub vezetője és a 6 napos verseny főszervezője így nyilatkozik erről: "A titok klubunk tagjaiban és baráti körében keresendő. Az ő elkötelezettségük és életfilozófiájuk az, ami az ideérkező sportolók sikerét biztosítja. Ember és környezet harmóniája. Egy olyan rendezett, inspiráló lelki és fizikai környezet, amely elengedhetetlen a kiemelkedő teljesítmények eléréséhez. Maximálisan magunkénak érezzük ".a földet csak kölcsönkaptuk gyermekeinktől " mottó üzenetét. Ennek jegyében fogalmaztuk meg rendezvényünk zöld programját."
2015-ös versenyünket már a Carbon Online kft.-vel konzultálva szervezzük. Páratlan szaktudásuk újabb lökést ad környezetvédelmi tevékenységeinknek: közös célul azt tűztük ki, hogy minimális szintre csökkentsük rendezvényünk carbon-lábnyomát. Mivel a verseny non-stop online videoközvetítését 86 országból követik nyomon, mások számára is megmutathatjuk, a legkisebb szervezet is tehet a fenntartható fejlődésért.
    Kiadó: Egyesület a Magyar Ultrafutásért

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.