OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 21. kedd
Ismertető


2015. március 4., szerda 12:41

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2015. március 4., szerda (OS) - 100 ezer forintra büntette távolmaradásáért Apáti Istvánt a Jobbik elnöksége

    A Jobbik Országos Elnöksége fontosnak tartja a széles közvélemény számára nyilvánvalóvá tenni, hogy a Jobbik elsődleges célja a Fidesz, valamint az elmúlt huszonöt év bukott elitjének leváltása, elvtelen együttműködés a többi párttal részünkről kizárt. Megértjük és együttérzésünket fejezzük ki képviselőtársunk és családja felé. Apáti Istvánt, feleségét és féléves kislányát halálosan megfenyegette egy mátészalkai banda tagja. Viszont a kétharmados többség eltűnése és a Fidesz erkölcsi, valamint legitimációs bukása miatt súlyos felelőssége van minden egyes ellenzéki képviselőnek. Ezért a párt vezetése Apáti Istvánra 100 ezer forintos büntetést szabott ki.

Az elnökség továbbá úgy döntött, hogy a jövőben minden kétharmados jogszabályt érintő szavazásról történő távolmaradás esetén büntetésre számíthat az érintett képviselő. A norma visszamenőleg is hatályos, így rám is vonatkozik, mivel korábban egyszer betegség miatt hiányoztam egy ilyen szavazásról. 100 ezer forint összegű büntetésemet a Heim Pál Gyermekkórház alapítványának fogom felajánlani.

Vona Gábor, a Jobbik elnök-frakcióvezetője
    
    Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.