OS Országos Sajtószolgálat
2020. augusztus 7. péntek
Ismertető


2015. március 13., péntek 16:20

A Magyar Homeopata Orvosi Egyesület közleménye (2. rész)
    Budapest, 2015. március 13., péntek (OS) -

    A Magyar Homeopata Orvos Egyesület tagja az Európai Homeopátiás Bizottságnak. Célja a homeopátia legmagasabb standardok szerinti oktatása és a betegek mellékhatástól mentes gyógyításának elősegítése. Ez összhangban áll a WHO iránymutatásával is, mely tagállamainak a komplementer gyógymódok további támogatását javasolja.
Az Egyesület szívesen képviseli magát olyan szakmai egyeztetéseken, ahol lehetőség van a vélemények kiegyensúlyozott kinyilvánítására és a homeopátia hatékonyságát bizonyító tudományos kutatások eredményeinek prezentálására.
A Magyar Tudományos Akadémia részére készült tanulmány a homeopátiával kapcsolatos  kutatásokról az alábbi linken érhető el  
http://oszkdk.oszk.hu/storage/00/00/51/15/dd/1/Dr_Gabor_Fruzsina_Home opatia_a_termeszet_es_tarsadalomtudomanyok_tukreben.pdf

dr. Katona Edit, MHOE elnöke
Kiadó: Magyar Homeopata Orvosi Egyesület
2015.március 13.
    Kiadó: Magyar Homeopata Orvosi Egyesület

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.