OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2015. március 28., szombat 18:34

Az MSZP Országos Központ közleménye
    Budapest, 2015. március 28., szombat (OS) - Reagálás Szűcs Lajos (Fidesz) budapesti sajtótájékoztatójára

    Szűcs Lajos ne a fővárosból üzengessen Ajkára, hanem legyen férfi és álljon ki az emberek elé, különösen azok elé, akiket a Tarsoly Csaba haverjuk becsapott. Pad Ferenc érdekképviseleti vezetőként harcol a kisemberek igazáért. Ő nem hagyta cserben a várost, mint a fideszes jelölt. Pad Ferencet októberben képviselőnek választották Ajkán, szemben a fideszes jelölttel, akiből akkor sem kértek a választók.
    Szűcs Lajosnak és Fenyvesi Zoltánnak arról kellene sajtótájékoztatót tartania, hogy miért nem vállalják mocskolódó szórólapjukat, miért bújnak el. A Fidesz ugyanúgy sunnyog, mint a brókerügyben a miniszterelnök vezetésével: menti a saját bőrét és cserbenhagyja a kisembereket. Ajkán és Tapolcán április 12-én erről is lehet majd véleményt mondani.

    Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.