OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2015. április 8., szerda 14:23

Az MSZP Országos Központ közleménye
    Budapest, 2015. április 8., szerda (OS) - Dermesztő, hogy mennyire nem tiszteli az életet Semjén Zsolt

    Mély megdöbbenéssel értesültem Semjén Zsolt nyilatkozatáról, mely szerint a Mennyország az állatok számára nincs nyitva. Ez alapján úgy tűnik, a KDNP elnöke nem csak azt akarja megmondani, hogy az emberek mit csináljanak vasárnap, hanem azt is, hogy ki juthat a Mennyországba és ki nem.

Keresztényként és állatvédőként dermesztőnek tartom, hogy Semjén Zsolt állatok szórakozásból történő elpusztítását szenvedélynek minősíti. A KDNP elnöke passzióból öldököl és még büszke is erre.

Semjén Zsolt láthatóan nem tiszteli az egyetemes életet, számára az állatok fájdalma, szenvedése nem is létezik. Ha így van, vélhetően a naposcsibék élve történő ledarálásával sincs semmi gondja.

Semjén Zsolt egyelőre még csak az állatok életét tartja érték- és lélek nélkülinek. Vajon mikor jön el az idő, amikor már máshol húzza meg ugyanezt a határt?

Kiss László,
országgyűlési képviselő

    Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.