OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2015. április 10., péntek 13:14

A Csodalámpa Alapítvány közleménye
    Budapest, 2015. április 10., péntek (OS) - Tegyünk egy kis csodát, együtt! Az egyik meghatározó hazai telekommunikációs szolgáltató a Csodalámpa Alapítvánnyal együttműködésben a szolgáltatási területén lévő 20 településen igyekszik megnyerni az ott élőket, hogy közösen csempésszenek egy kis örömet az életveszélyes betegségben szenvedő helyi gyermekek életébe.

    Mintegy ötezer 3 és 18 év közötti, életet veszélyeztető betegséggel küzdő gyermek él ma Magyarországon. Nekik sokszor egy apró ajándék vagy új élmény is óriási erőt és lelki támaszt ad. A Csodalámpa az elmúlt 12 évben több mint 2500 álmot váltott valóra szerte az országban, így szinte minden hétköznapra jutott egy meglepetés. A gyermekek többsége meggyógyult, és a mai napig emlegeti az életre szóló ajándékot, amelyet korábban remélni sem mert volna.

A kezdeményezés részleteiről a www.invitel.hu/csodalampa oldalon tájékozódhat.

    Kiadó: Csodalámpa Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.