OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 18. szombat
Ismertető


2015. április 13., hétfő 11:46

A Kortárs Építészeti Központ Alapítvány közleménye
    Budapest, 2015. április 13., hétfő (OS) - Budapest100 fotókiállítás a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban. 5 év képekben – Minden ház érdekes! címmel látható fotókiállítás a népszerű civil ünnep legjobb pillanatairól.

    Megnyílt a Budapest100 programhoz kapcsolódó – 5 év képekben – Minden ház érdekes! című fotókiállítás a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Központi Könyvtárának aulájában.
A kiállítást Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester helyettes nyitotta meg, Fodor Péter, a Könyvtár főigazgatója és Kádár Bálint, a KÉK – Kortárs Építészeti Központ elnöke társaságában.
A tárlaton a Budapest100 fotósainak és önkénteseinek képeiből látható összeállítás a népszerű civil ünnep eddigi legjobb pillanatairól. A falakon 28 nagy fotóprint látható rendhagyó elrendezésben, és folyamatosan pörögnek 4 digitális keretben további képek, amelyeket az idei rendezvény után újabbakkal egészítenek majd ki. A fotókiállítást az ötlettől az építésig a BME Építészklub, a Szellemkép Szabadiskola és a Budapest100 önkéntesei valósították meg.  
A kiállítás 1 hónapon keresztül tekinthető meg a könyvtár nyitvatartási idejében.

A Budapest100 rendezvénysorozat az idén a soron következő hétvégén lesz.

A fotósok, akiktől képeket láthatunk: Blaumann Edit, Danyi Balázs, Dési Krisztina, Gyulai Szilvia, Kerro Zsuzsanna Serin, Malustyik Mariann, Mohai Balázs, Pap Judit, Raffay Zsófia, Tossenberger Adél, Ziszidisz Petrosz

Program és híreink: http://www.budapest100.hu/ valamint:   https://www.facebook.com/budapest100
Kapcsolat: press.budapest100@kek.org.h
    Kiadó: Kortárs Építészeti Központ Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.