OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 14. kedd
Ismertető


2015. április 16., csütörtök 20:18

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2015. április 16., csütörtök (OS) - Reagálás Lázár János rágalmaira

    Reagálás Lázár János rágalmaira

Orbán Viktor jobbkeze, Lázár János a mai napon másodszor hazudott szemrebbenés nélkül a Jobbikról. A gátlástalan fideszes miniszter most azzal a Simicska Lajossal hozta összefüggésbe a nemzeti pártot, akivel 25 évig állt szövetségben a Fidesz, tehát nem a Jobbiknak van elszámolni valója a Simicska Lajoshoz kötődő cégek nyertes pályázatairól, hanem a kormánypártnak.  

Lázár János részéről felháborító és sokat eláruló az a kijelentés, hogy szerinte a Hír Tv, mintha már a Jobbik televíziója lenne. A nemzeti párt már több mint egy évtizede valós súlyánál sokkal kevesebb szereplési lehetőséget kapott ebben a médiumban is, így az elmúlt időszak megnövekedett szereplési száma pusztán korrekció, csupán annyit jelent, hogy a Hír TV-ben legalább elkezdték valós társadalmi támogatottságának megfelelően kezelni a Jobbikot. A Hír Tv-ben - amit ráadásul a Fidesz kicsinyes bosszúból bojkottál, ami ugyancsak hozzájárult az arányok növekedéséhez - legalább megjelenhetett a tapolcai jobbikos győzelem híre, nem úgy, mint a köztévében, ahol fideszes nyomásra múlt vasárnap óta tiltólistán szerepelt ez az országos jelentőségű siker.  

Innen is üzenjük Lázár Jánosnak, hogy az oligarchaállamot és a közszolgálati médiumokat lakájmédiává lealacsonyító párturalmat a Fidesz építette ki és a Jobbik-kormány fogja lebontani.

Mirkóczki Ádám szóvivő
    Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.