OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 5. vasárnap
Ismertető


2015. május 5., kedd 16:38

A Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége - Összefogás a Demokráciáért (MEASZ) közleménye
    Budapest, 2015. május 5., kedd (OS) - Arany fokozatú médiatámogatók lettek! A Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége (a MEASZ) elnöksége megköszöni azon médiák közreműködését, amelyek hozzájárultak az idei Radnóti-díjátadás nyilvánosságához A legjelentősebb támogatást nyújtók elnyerték "A Radnóti Miklós Antirasszista Díj aranyfokozatú médiatámogatója 2015" címet: a Demokrata.Info, a Klubrádió,a Népszava, a Regös Média Csoport és az Új Élet.

    Az elismerések átadására a Klubrádió Szerkesztőségében került sor Radnóti Miklós születésnapján, 2015. május 5-én. A vendégeket házigazdaként fogadta a rádió főszerkesztője, Pataki Gábor. Az elismeréseket Hanti Vilmos, a MEASZ elnöke adta át. Köszöntőt mondott  a Radnóti-díjas MÚOSZ elnöke, Tóth Károly. Ezt követően kötetlen beszélgetésre került sor "Mit tudnak tenni a médiák a gyűlöletmentesebb életért?" címmel.
    Kiadó: Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége - Összefogás a Demokráciáért (MEASZ)

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.