OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2015. május 13., szerda 10:53

A Jobbik parlamenti frakciója közleménye
    Budapest, 2015. május 13., szerda (OS) - A Jobbik szolidáris az egészségügyi dolgozókkal

    A Jobbik szolidáris az egészségügyi dolgozókkal

A Jobbik örömmel üdvözli az egészségügyi dolgozók tegnapi demonstrációját, amely az elmúlt évek legszélesebb körű egészségügyi összefogása volt. Az egészségügyi szakdolgozók tegnap bebizonyították, hogy egységes fellépésükkel komoly eredményeket lesznek képesek elérni. A Jobbik reméli, hogy a szűkszavú és bátortalan államtitkári válasz helyett érdemi lépéseket tervez a Kormány, vagy újból, most már a tegnapinál is nagyobb demonstrációkkal kell szembenéznie a közeljövőben.

A Jobbik elkötelezett az egészségügyi szakdolgozók valamennyi követelésének véghezvitele mellett és minden fórumon kiállt és a jövőben is ki fog állni a dolgozók mellett, az ő érdekükben. Követeléseik mind reálisak, hiszen az elmúlt több mint két évtized kórházrombolói csak saját béreiket és munkakörülményeiket rendezték, de az egészségügyi és szociális szakdolgozók helyzetét, nem hogy javították, de még rontották is.

A Jobbik bízik benne, hogy a szakszervezetek munkája továbbra is pártpolitikától mentes lesz, és sikerül maguktól távol tartani az elmúlt évtizedek levitézlett politikus potyautasait, ahogyan ezt a tegnapi napon a demonstrálók is kinyilvánították.
 
Rig Lajos és Dr. Lukács László György országgyűlési képviselők
    Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.