OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2015. május 26., kedd 19:16

A Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP) közleménye
    Budapest, 2015. május 26., kedd (OS) - Megvédjük a bántalmazott nőket,anyákat és gyermekeket Hozzáértő,   felelős kormányzást folytatunk. Kormányon  egyetlen érdeket   ismerünk, a társadalmi érdeket. A kormány és a minisztériumok   döntéseit szakértői és társadalmi egyeztetéseken alapozzuk meg. A kormány tevékenységének középpontjába a jólét, a biztonság és a kiszámíthatóság megteremtését állítjuk. Az egészség alapjog.  Mindenkinek   biztosítjuk, hogy betegségét az egészségügy rövid időn belül diagnosztizálja, kezelést megkezdje. A drága és nehezebben hozzáférhető kezelések várólistáit folyamatosan csökkentjük.   Növeljük a betegségmegelőzésre fordított költségvetési kiadásokat.   Tisztességes bért biztosítunk az az egészségügy dolgozói számára

    Garantáljuk a nyugdíjak értékállóságát, a gazdaság teljesítményétől függően emeljük a nyugdíjak reálértékét. Megemeljük a megalázóan     alacsony nyugdíjakat. Adókedvezménnyel segítjük a nyugdíjas     szülők támogatását. Országos hálózatot hozunk létre az időskorúak közösségi tevékenységeinek támogatására. Számítunk az idősek   segítségére,támogatására programunk megvalósítása során.
Kiszámítható gazdaságpolitikát folytatunk. Stabil adópolitikát,
stabil befektetési környezetet hozunk létre. Kivezetjük a szektorális különadókat. Csökkentjük az állami elvonás mértékét. Megszüntetjük a felesleges túlszabályozásokat, felgyorsítjuk az   engedélyezési eljárásokat. Ösztönözzük a befektetéseket.Fejlett,   tudás alapú mezőgazdaságot hozunk létre.A teljes program itt: www.fgrp.hu
    Kiadó: Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FDRP)

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.