OS Országos Sajtószolgálat
2022. június 30. csütörtök
Ismertető


2015. június 17., szerda 03:06

Az Élőlánc Magyarországért közleménye
    Budapest, 2015. június 17., szerda (OS) -

    Igazságot Szima Juditnak!
Az Élőlánc Magyarországért tiltakozik a szakszervezeti vezető elítélése ellen

2015. június 15-én Magyarország eljutott oda, ahonnan 1956-ban el akart rugaszkodni  Szima Juditot, a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének vezetőjét 3 év börtönbüntetésre ítélték.
Szima Judit sorsát 2006 ősze óta kíséri figyelemmel az Élőlánc. Szima Judit volt ugyanis az egyetlen rendőr szakszervezeti vezető, aki megszólalt a 2006 őszi brutális rendőrségi fellépés miatt, és figyelmeztetett a törvények betartására.
Olyan elkötelezett, törvénytisztelő és hazaszerető szakszervezeti vezetőt ismertünk meg benne, aki tűzbe ment bajba jutott társaiért, és felépített egy olyan érdekképviseletet, mely hatékonyan védte a munkahelyükön jogsérelmet szenvedett rendőröket. Megnyert perek sorozata, következetes, és rendíthetetlen kiállás jellemzi Szima Judit munkáját.
Minden magát valamire tartó rendőrnek, és minden igazságosságot és törvényességet követelő magyarnak ki kell állnia Szima Judit mellett. Nem engedhetjük, hogy Magyarországon újra eluralkodjon az önkényuralom.
Követeljük, hogy az igazságszolgáltatás a valódi bűnöket, és a valódi bűnözőket sújtsa, induljon el azonnal  az elrabolt milliárdok nyomában, vizsgálja ki a botrányos állami földügyek által okozott felmérhetetlen károkat - és ne az ártatlanokat hurcolja meg!

Élőlánc Magyarországért elnöksége

    Kiadó: Élőlánc Magyarországért

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.