OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2015. július 1., szerda 05:45

A Magyar Tinnitus Egyesület közleménye
    Budapest, 2015. július 1., szerda (OS) - "2015 a Tinnitus Éve" Magyarországon A Magyar Tinnitus Egyesület a 2015-ös évben ünnepli fennállásának 15. évfordulóját. Ennek kapcsán az egyesület nevében Dr. Szalai László elnök a májusi közgyűlésen ünnepélyesen meghirdette a "2015 a Tinnitus Éve’ programot.

    A tinnitus – ismertebb nevén a fülzúgás – mára már népbetegségnek számít. A tartós fülzúgás csak hazánkban közel 300.000–500.000 embert érint. A Magyar Tinnitus Egyesület elsődleges feladata, hogy a fülcsengésben, fülzúgásban szenvedők számára szakszerű segítséget nyújtson. Az elmúlt 15 évben gyakran keresték fel az egyesületet olyan emberek, akik az évek során számos megpróbáltatáson mentek keresztül a gyógyulást keresve. Az MTE kitartó és magas szakmai színvonalú tájékoztató munkájának köszönhetően azonban egyre többen tanúsíthatják, mindenkinek lehetősége van problémáinak enyhítésére, akár a teljes gyógyulásra. Az idei, jubileumi évben az egyesület eddigi munkáját még szélesebb körben kiterjesztve szeretné megmutatni a kiutat a fülzúgásban szenvedőknek.
    Kiadó: Magyar Tinnitus Egyesület

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.