2024. április 19. péntek

2015. július 1., szerda 05:45

A Magyar Tinnitus Egyesület közleménye
    Budapest, 2015. július 1., szerda (OS) - "2015 a Tinnitus Éve" Magyarországon A Magyar Tinnitus Egyesület a 2015-ös évben ünnepli fennállásának 15. évfordulóját. Ennek kapcsán az egyesület nevében Dr. Szalai László elnök a májusi közgyűlésen ünnepélyesen meghirdette a "2015 a Tinnitus Éve’ programot.

A tinnitus – ismertebb nevén a fülzúgás – mára már népbetegségnek számít. A tartós fülzúgás csak hazánkban közel 300.000–500.000 embert érint. A Magyar Tinnitus Egyesület elsődleges feladata, hogy a fülcsengésben, fülzúgásban szenvedők számára szakszerű segítséget nyújtson. Az elmúlt 15 évben gyakran keresték fel az egyesületet olyan emberek, akik az évek során számos megpróbáltatáson mentek keresztül a gyógyulást keresve. Az MTE kitartó és magas szakmai színvonalú tájékoztató munkájának köszönhetően azonban egyre többen tanúsíthatják, mindenkinek lehetősége van problémáinak enyhítésére, akár a teljes gyógyulásra. Az idei, jubileumi évben az egyesület eddigi munkáját még szélesebb körben kiterjesztve szeretné megmutatni a kiutat a fülzúgásban szenvedőknek.
    Kiadó: Magyar Tinnitus Egyesület