OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 16. csütörtök
Ismertető


2015. július 14., kedd 11:44

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2015. július 14., kedd (OS) - A szocialisták az illegális bevándorlók és nem a magyar emberek oldalán állnak - Reagálás az MSZP közleményére

    A szocialisták ma újra bebizonyították, hogy bevándorláspártiak: a parlamentben nem támogatták az illegális bevándorlást megfékező szigorító törvényjavaslatokat, ma pedig le akarják bontani az épülő határzárat, az országot teljesen védtelenül akarják hagyni és tárt karokkal várják a bevándorlókat.
Magyarországra az elmúlt három évben több mint 60 ezer illegális bevándorló szökött át, idén már több mint 120 ezer várható, a számuk nem csökken, hanem évről évre megsokszorozódik. Ez a tendencia a magyar emberek biztonságára és megélhetésére komoly veszélyt jelent.
A Fidesz a szocialistákkal ellentétben mindent megtesz azért, hogy megvédje Magyarország és Európa schengeni határait.

    Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.