OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2015. július 16., csütörtök 16:32

Az MTVA közleménye
    Budapest, 2015. július 16., csütörtök (OS) - Magyar foci kizárólag az M4 Sporton!

    Az OTP Bank Liga 2015/16-os szezonjának mérkőzéseit a hétvégén induló M4 Sporton láthatják a magyar futball szerelmesei. A legizgalmasabb mérkőzéseken kívül a heti összefoglaló műsort is a közmédia új sportcsatornáján követhetik figyelemmel. Az egy időben kezdődő mérkőzésekről a közmédia rádiós körkapcsolásban számol be.
    Ennek értelmében a hétvégén rajtoló bajnokság első fordulójában szombaton 18:00 órás kezdéssel az Újpest FC-Paksi FC, este 20.30-tól a Budapest Honvéd - Videoton, míg vasárnap 18:00 órától a Szombathelyi Haladás - Ferencváros mérkőzést közvetíti az M4 Sport.
    
    Kiadó: MTVA

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.