2024. április 25. csütörtök

2015. július 16., csütörtök 16:32

Az MTVA közleménye
    Budapest, 2015. július 16., csütörtök (OS) - Magyar foci kizárólag az M4 Sporton!

Az OTP Bank Liga 2015/16-os szezonjának mérkőzéseit a hétvégén induló M4 Sporton láthatják a magyar futball szerelmesei. A legizgalmasabb mérkőzéseken kívül a heti összefoglaló műsort is a közmédia új sportcsatornáján követhetik figyelemmel. Az egy időben kezdődő mérkőzésekről a közmédia rádiós körkapcsolásban számol be.
    Ennek értelmében a hétvégén rajtoló bajnokság első fordulójában szombaton 18:00 órás kezdéssel az Újpest FC-Paksi FC, este 20.30-tól a Budapest Honvéd - Videoton, míg vasárnap 18:00 órától a Szombathelyi Haladás - Ferencváros mérkőzést közvetíti az M4 Sport.

Kiadó: MTVA