OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2015. július 25., szombat 15:58

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2015. július 25., szombat (OS) - Reagálás a Tuzson Bence hazugságára

    Mint az köztudott, Kiss Róbert évek óta eltávolodott a Jobbiktól, sőt több forrás szerint egy volt országgyűlési képviselőnkkel együtt a Fidesz első számú kihívójának számító Jobbik gyengítése céljából szervezkedésbe kezdett. Egyes hírek szerint e szervezkedésben rész vevők kapcsolatban állhatnak Czomba Sándor államtitkárral is.

Kérdésünk tehát: van-e fideszes pénz a migránsok utaztatása mögött? Netán a lefoglalt euróknak van-e közük a pénzhamisításon kapott fideszes Veress Áronhoz? Vajon a korrupt Fidesz épp az embercsempészek védelme érdekében nem hajlandó ismét a Jobbik által régóta szorgalmazott határzár mellett működő önálló határőrséget felállítani?

Jobbik Sajtóosztály
    Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.