OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2015. július 28., kedd 11:23

A Magyar Lapkiadók Egyesületének közleménye (2. rész)
    Budapest, 2015. július 28., kedd (OS) -

    A 2015. évi European News Media konferencián a médiaszakma iránymutatást kap arról, hogyan építheti be a legdinamikusabban fejlődő fiatal vállalkozások innovatív üzleti szemléletét a tradicionális médiaházak óriási tudásbázisaiba, és hogyan segíti mindez őket abban, hogy a multiplatform vállalattá való átalakulás során megőrizzék a releváns tartalom és minőségi újságírás értékeit, növeljék az olvasóközönséget, és sikeres brandkiterjesztést tudjanak megvalósítani.

A résztvevők olyan, nemzetközi környezetben már kipróbált és bevált módszerekről hallhatnak, melyek a kiadók számára valós tudást adnak, olyan esettanulmányokat, üzleti modelleket sajátíthatnak el, melyeket a gyakorlat már igazolt és amelyek azonnal átültethetőek a hazai vállalatok napi tevékenységébe.

A konferencia szervezői a programot a nagyvállalatok marketing és kommunikációs vezetőinek, üzleti döntéshozóinak kisebb és közepes méretű vállalatok felsővezetőinek, menedzsereinek, reklámügynökségek szakembereinek kisebb kreatív stúdiók képviselőinek, szakmai szolgáltatóknak, repró stúdióknak, nyomdáknak és a média felületeket értékesítő szakembereknek egyaránt ajánlják.
    Kiadó: Magyar Lapkiadók Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.