OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2015. augusztus 27., csütörtök 13:27

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2015. augusztus 27., csütörtök (OS) - Zombor Gábor távozása nem segít a magyar egészségügy gyalázatos állapotán

    A Fidesz-KDNP brókerkormány egészségpolitikája megbukott, épp itt az ideje, hogy változtassanak a mostanra kialakult gyalázatos helyzeten. Miközben a fideszes politikusok rohamosan gazdagodnak, a kórházak egyre lepusztultabbak, a siralmasan keveset kereső orvosok és nővérek kivándorolnak, az évekig húzódó várólisták több ezer beteg életét teszik kockára, nincs kötszer, egyes műtőkben horgászdamillal varrják össze a sebeket, és még bizonyos gyógyszereket is a hozzátartozóknak kell a kórházakba bevinniük.

Ezt a siralmas helyzetet Zombor Gábor távozása nem oldja meg. A brókerkormánynak nem stadionokra és saját luxusvilláikra kellene költenie a milliárdokat, hanem a magyar emberek gyógyítására, a magyar egészségügy rendbetételére.

    Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
    (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.