2024. április 29. hétfő

2015. szeptember 11., péntek 21:00

A Honfoglalás 2000 Egyesület közleménye
    Budapest, 2015. szeptember 11., péntek (OS) - HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: A CIVIL SZERVEZET ÚJABB BAKLÖVÉSE - AGYAGGALAMBRA LŐ A CÖF

A CÖF vezetője, Csizmadia László a kétezer példányban megjelenő, jelentéktelen Magyar Narancs c. lap ellen hívja tüntetésre az embereket. A kormány emberfeletti munkát végez a migráns-helyzet kezelése tekintetében, ezért nélkülözhetetlen, hogy magyarok százezrei nyilvánítsák ki, hogy erkölcsi támogatást nyújtanak választott vezetőinknek. Most tízmillió magyar és 500 millió európai sorsával, jövőjével kell foglalkozni, nem pedig liberális firkászok zavarkeltő irományaival. Csizmadia úr korábban azt nyilatkozta, hogy nem lehet az embereket gyakran az utcára vinni, mert úgymond – kifáradnak. Most az ellenkezőjét teszi: kioltja a lelkesedést: piszlicsáré ügy miatt szervez tüntetést. Megint jól átvertek minket! Agyaggalambra lövünk.
Tömegek követelik rég óta egy nagygyűlés (vagy Békemenet) megszervezését, ám a Civil Összefogás Fórum érthetetlen módon hallgat. Ki kell állnunk a kormány mellett! Meg kell mutatnunk, hogy egyetértünk politikájával, különös tekintettel a migráns ügyre. A CÖF vezetését pedig tiszta múltú, széles látókörű, ismert, tekintélyes emberre kell bízni, nem önmagát fényező amatőr politikusra. Szép számmal vannak ismert közéleti személyiségek, akik páváskodás és mindennemű önérdek nélkül irányítanák ezt a nagyon fontos civil szervezetet.
Az idő sürget. Váltani kell!

Honfoglalás 2000 Egyesület – Szilvásy György

Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület