OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 28. kedd
Ismertető


2015. szeptember 23., szerda 09:47

A Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye (2. rész)
    Budapest, 2015. szeptember 23., szerda (OS) - Merre tart Európa? –a KEP szerint

    Czeglédi József KEP elnök összefoglalójába utalt arra, hogy az EU helyzete tavasz óta tovább súlyosbodott. Az elmúlt hetek népvándorlásának tapasztalatai katasztrófához vezethetnek és az európai identitás megsemmisülését eredményezhetik, ha nem csökkentik a migrációs beáramlást Európába. Ennek megelőzése érdekében azonnali európai és nemzeti szintű intézkedésekre van szükség. Ezért a KEP határozottan támogatja a magyar kormány megtett intézkedéseit és kezdeményezéseit. A legfontosabbnak a határok védelmét tartja a KEP. Végezetül Czeglédi József mint az 56-os forradalom fegyveres résztvevője és a KEP 56-os Dialógus Bizottsága elnöke kikérte a KEP nevében is, hogy a több területen jellemző mostani erőszakos - anarchista népvándorlást bárki is a holokauszthoz vagy az 56-os forradalmárok meneküléséhez hasonlítsa. Mindehhez Czeglédi József az MTA Köztestület tagja hozzátette, hogy nemzedékének tapasztalata van a külföldi lerohanásokból, amilyen 1956-ban volt. Azt természetesen nagyon fontosnak tartja, hogy a valóban veszélyben lévő migránsok elhelyezése és támogatása érdekében erejéhez képest mindenki tegyen meg mindent. (További inf.: www.kepcp.hu )

     Kiadó: Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.