OS Országos Sajtószolgálat
2022. december 10. szombat
Ismertető


2015. november 20., péntek 15:24

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2015. november 20., péntek (OS) - Tovább nőttek a bérek és jövőre tovább nő a nyugdíj is

    A magyar reformok működnek, több pénz marad a munkavállalóknál és az időseknél is. Tovább nőttek a bérek és jövőre tovább nő a nyugdíj is. A reálbérek tartós növekedése jelzi, hogy a munkavállalók egyre inkább érzik a gazdasági növekedésnek, a közszféra béremelési programjainak, az adócsökkentéseknek, és a tartósan alacsony inflációnak a pozitív hatását. 2016-ban még több pénz marad a munkavállalóknál: folytatódik az adócsökkentés, 15%-ra csökken az SZJA, tovább nő a kétgyermekesek adókedvezménye és folytatódnak a béremelések a közszférában. A kormánypárt az időseknek tett vállalását jövőre is teljesíti, megőrizzük a nyugdíjak értékét és folytatjuk a Nők 40 programot is.
     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.