OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2015. november 25., szerda 17:42

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2015. november 25., szerda (OS) - Gyurcsányék a terrorizmus szétterítését támogatják, de a terrorelhárítást támadják - Reagálás Vadai Ágnes (DK) nyilatkozatára

    Felháborító, hogy Gyurcsány Ferenc és társai miközben naponta a bevándorlók, a nyitott kapuk és a veszélyes betelepítési kvóta mellett kampányolnak, rendszeresen a Terrorelhárítási Központot és a magyar rendőrséget támadják, amelyek éjjel-nappal a magyar emberek biztonságáért dolgoznak.
Gyurcsányék a terrorizmus szétterítését támogatják, de a terrorelhárítást támadják, és most a Tek-et akarják számon kérni, korábban pedig azért akarták egy országgyűlési határozattal elítélni a magyar rendőrséget, mert a rendőrök Röszkénél megvédték a bevándorlók erőszakos támadásától a magyar határt. Gyurcsány és a baloldal már a magyar emberek biztonságát veszélyezteti.

Fidesz-frakció Sajtóosztály

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.