2024. április 24. szerda

2015. november 25., szerda 17:42

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2015. november 25., szerda (OS) - Gyurcsányék a terrorizmus szétterítését támogatják, de a terrorelhárítást támadják - Reagálás Vadai Ágnes (DK) nyilatkozatára

Felháborító, hogy Gyurcsány Ferenc és társai miközben naponta a bevándorlók, a nyitott kapuk és a veszélyes betelepítési kvóta mellett kampányolnak, rendszeresen a Terrorelhárítási Központot és a magyar rendőrséget támadják, amelyek éjjel-nappal a magyar emberek biztonságáért dolgoznak.
Gyurcsányék a terrorizmus szétterítését támogatják, de a terrorelhárítást támadják, és most a Tek-et akarják számon kérni, korábban pedig azért akarták egy országgyűlési határozattal elítélni a magyar rendőrséget, mert a rendőrök Röszkénél megvédték a bevándorlók erőszakos támadásától a magyar határt. Gyurcsány és a baloldal már a magyar emberek biztonságát veszélyezteti.

Fidesz-frakció Sajtóosztály

Kiadó: Fidesz-frakció