OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2015. november 27., péntek 16:15

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány közleménye (1. rész)
    Budapest, 2015. november 27., péntek (OS) - Startupok Éjszakája – Magyarországon először! Hagyomány teremtő célzattal rendezte meg az első Startupok Éjszakáját a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) csütörtökön. A programban szakmai workshopok, kerekasztal-beszélgetések, tanácsadások szerepeltek, az eseményt a BVK online 3D Smart pontjában élőben közvetítették. A rendezvényre az első budapesti SMART Vállalkozói OkosPont megnyitásának második évfordulója alkalmából került sor.

    A 2015. november 26-i rendezvényen a legfrissebb online marketing trendekről, az ügyvezetés gyakorlati kérdéseiről és az induló vállalkozások finanszírozási stratégiáiról szóló workshopokon és mikrohitel tanácsadáson vehettek részt az érdeklődők. Kapcsolatépítésre is lehetőségük nyílt, azok pedig, akik személyesen nem tudtak eljönni, a BVK 3D Smart pontjában élőben követhették az előadásokat.

Az első Budapest SMART Pont az i.e. SMART európai uniós program keretében 2013 novemberében, a BVK székhelyén nyílt meg, azzal a céllal, hogy a már vállalkozó, vagy vállalkozni vágyó magyar fiatalok számára nyújtson segítséget vállalkozói ismereteik, valamint üzleti kompetenciáik és készségeik fejlesztésében. "A 2014 decemberében zárult, 6 közép-európai ország – Ausztria, Olaszország, Németország, Szlovákia, Csehország és Magyarország – részvételével lezajló projekt célja az innovatív és kreatív vállalkozások működési környezetének fejlesztése, az e téren működő kis- és középvállalkozások piaci helyzetének előmozdítása volt.

     Kiadó: Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.