OS Országos Sajtószolgálat
2020. augusztus 3. hétfő
Ismertető


2015. november 29., vasárnap 12:19

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat közleménye
    Budapest, 2015. november 29., vasárnap (OS) - November 30-án több mint ezer általános iskolában kezdődik a szegény családok gyerekeinek számára hirdetett játékgyűjtés. A gyerekek december 11-ig dobozba csomagolva vihetik be iskoláikba  megunt, de jó állapotú játékaikat.

    A gyűjtés a PontVelem  Okos Programhoz csatlakozott több mint ezer általános iskolában zajlik – ahol év közben a gyerekek használt elemeket, régi mobiltelefonokat és nem működő elektronikus készülékeket gyűjtenek beváltható pontokért. A következő napokban rászoruló családok gyerekeinek felajánlott játékokat adhatják le tanáraiknál. Az iskolákban meghirdetett karácsonyi jótékonysági akció az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával zajlik, az összegyűjtött dobozokat egy futárszolgálat szállítja el az iskolákból, és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat juttatja el a rászoruló családok gyermekeihez.
    
     Kiadó: Magyar Máltai Szeretetszolgálat

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.