OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2015. december 16., szerda 14:14

Az MSZP Országos Központ közleménye (2. rész)
    Budapest, 2015. december 16., szerda (OS) - Ujhelyi: nem támogatom, hogy Orbán bűnei miatt Magyarországot büntessék

    A Fidesz-kormány antidemokratikus és Európa-ellenes gyakorlatával szembeni fellépés követelése több mint jogos, a négy képviselőcsoport által közösen megfogalmazott javaslat minden megállapítása helyes és pontos. A szavazáson való tartózkodásom oka, hogy semmilyen olyan javaslatot nem tudok támogatni, amely Orbán Viktor bűnei miatt egész Magyarországot bünteti. Sem korábban, sem a jövőben nem fogok megszavazni olyan javaslatot, amely a 7-es cikkely alkalmazását szorgalmazza, vagy amely legalábbis megnyitja a lehetőségét az állampolgárokat is érdemben sújtó szankcióknak.

Ahogyan eddig, úgy ezt követően is az illiberális rezsim kérlelhetetlen ellenfele leszek Magyarországon és Brüsszelben egyaránt.

Ujhelyi István,
MSZP-alelnök, EP-képviselő

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.