OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2016. január 30., szombat 14:24

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2016. január 30., szombat (OS) - Reagálás Tuzson Bence nyilatkozatára: a Fidesz az emberek biztonságával játszik!

    Miközben Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke botrányos szereplése zajlott az ATV péntek esti vitaműsorában, Tuzson Bence, a propagandaminisztérium államtitkára anyacsatornáján éppen azt fejtegette, hogy teljesen mindegy, mit tartalmaz az ellenzék terrorvészhelyzettel kapcsolatos javaslata, ők benyújtják az eredeti javaslatukat, és részükről lezártnak tekintenek minden vitát. Nem nagy bejelentés, hiszen az érdemi viták, pont a Fidesz miatt el sem kezdődtek.

Ezzel világossá vált, hogy a kormány csak játszik az emberekkel. Első perctől olyan javaslatot tettek le az asztalra, amiről tudták, hogy egyetlen ellenzéki párt sem fogja felelősen, az ismert információk birtokában megszavazni. Világossá vált, hogy a Fidesz nem a terrorizmus ellen kíván érdemi megoldást adni, csupán egy újabb ízléstelen politikai játszmát indított. Céljuk az emberek félelemben tartása, megosztása, hergelése és az ellenzék teljesen méltatlan lejáratása. Csakhogy itt és most tényleg a magyar emberek életének biztonságával játszanak, ami túl nagy ár a hazug népszerűséghajhászásért cserébe. Azt pedig, hogy a Fidesz fizetett hirdetésekben, közpénzből sért vérig baloldali érzelmű embereket, vádolva őket azzal, hogy terroristapártiak lennének, az ő nevükben is kikérjük magunknak.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.