OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2016. január 31., vasárnap 15:03

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2016. január 31., vasárnap (OS) - A Jobbik üdvözli az Eucharisztikus Világkongresszus magyarországi megrendezését

    A Jobbik Magyarországért Mozgalom üdvözli a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia bejelentését, amely szerint 2020-ban Magyarország ad otthont az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusnak. Örömteli, hogy 1938 után, majd egy évszázad elteltével ismét hazánk rendezheti a négyévente összehívott kivételes eseményt. Mint ismert, a mai napon véget ért az 51. kongresszus a Fülöp-szigeteki Cebuban, ahol az esemény záró szentmiséjén több mint egymillió hívő előtt Ferenc pápa videóüzenetben jelentette be, hogy 2020-ban Budapest láthatja vendégül az eucharisztikus találkozóra érkező hívek sokaságát. Bízunk abban, hogy ezen esemény alkalmából a Szentatya is tiszteletét teszi Magyarországon.

Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője
     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.