OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 21. kedd
Ismertető


2016. január 31., vasárnap 15:05

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2016. január 31., vasárnap (OS) - Reagálás Németh Szilárd sajtótájékoztatójára: A Fidesz korrupciós ügyei is kerüljenek terítékre!

    K Ö Z L E M É N Y

Reagálás Németh Szilárd sajtótájékoztatójára: A Fidesz korrupciós ügyei is kerüljenek terítékre!

A fideszes elszámoltatás teljes bukását ismerte be ma Németh Szilárd. A Fidesz alelnöke csaknem hatévnyi kormányzást követően sem tud felmutatni egyetlen elszámoltatott szocialista korrupciós ügyet sem, miközben a Fideszt is ellepi a korrupció mocsara.

Az Igazságügyi Bizottság vitáján ezért arra is választ kell kapnunk, miért nem indult büntetőeljárás sem a fideszes haveroknak leosztott trafikok, földek miatt, sem amiatt az ötmillió forint miatt, mely az ügyészség szerint is Tiba Istvánnál kötött ki, sem amiatt, hogy az állami Eximbank fideszes haverok szabad felhasználású pénztárcájaként működik.

A Jobbik az elszámoltatás megvalósítása céljából a vitában korrupcióellenes indítványokat tesz: kezdeményezzük a családtagok vagyonnyilatkozatainak nyilvánosságát, a mentelmi jog idejétmúlt privilégiumának eltörlését, a politikusok által elkövetett gazdasági bűncselekmények elévülésének eltörlését, ilyen bűncselekmények esetén vagyonelkobzást és a büntetési tétel kétszerezését.

Jobbik Magyarországért Mozgalom
     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.