OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 11. szombat
Ismertető


2016. február 17., szerda 14:18

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2016. február 17., szerda (OS) - Az MSZP feljelentést tesz Kövér László nyilatkozata miatt

    Az MSZP a házelnök minden aljas határt átlépő salgótarjáni nyilatkozata miatt hivatali visszaélés gyanújával tesz feljelentést.

Jogállamban egy közjogi méltóság nem fenyegethet nyíltan egy várost. Kövér László keddi szavai nemcsak hogy közjogi méltósághoz méltatlanok, de jogi szakértőink egybehangzó véleménye szerint a hivatali visszaélés büntetőjogi tényállását is kimerítik. Kíváncsian várjuk, a Polt Péter vezette ügyészség hogyan értékeli majd a házelnök kijelentéseit.

Salgótarján szabad város, amely nem tűri a nyílt fenyegetést, és amely nem kér a Kövér-féle megfélemlítésből, azt viszont követeli, hogy a kormány ne vonja el a napi működéséhez szükséges bevételeit. Demokratikusan kormányzó párt nem kezel mostohagyerekként egy 35 ezer fős várost. Az MSZP felszólítja a Fideszt, hogy fejezze be a salgótarjániak zsarolását!

Gőgös Zoltán,
az MSZP elnökhelyettese, országgyűlési képviselő

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.