OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 11. szombat
Ismertető


2016. március 19., szombat 16:11

A Jobbik parlamenti frakciója közleménye
    Budapest, 2016. március 19., szombat (OS) - A Jobbik beviszi az Országgyűlésbe a fiatalok hangját

    A Jobbik Ifjúsági Tagozat kampányt indít Hallasd a hangod! – Hangozzon el a Te véleményed is az Országgyűlésben! címmel. A célunk az, hogy bevonjuk az oktatási helyzet legnagyobb kárvallottjait, a diákokat is a jelenlegi vitákba, mert úgy érezzük, hogy a köznevelésben részt vevő közel 1,3 millió fiatal szavai, észrevételei nem találnak meghallgatásra.

Kampányunk egyrészt interneten keresztül fog zajlani, erre egy külön oldal áll rendelkezésre a www.jobbikit.hu/hallasdahangod címen. Emellett tagjaink, aktivistáink segítségével százezernél is több szórólapot fogunk eljuttatni a fiataloknak az ország minden részén, több száz településen. A honlapon és a szórólapokon lehetőséget biztosítunk a diákoknak arra, hogy az észrevételeiket, problémáikat megosszák velünk. A Jobbik országgyűlési képviselői pedig vállalják, hogy ezek közül minél többet tolmácsolnak a kormánypárt felé az Országgyűlésben.

A Valódi Nemzeti Konzultáció részeként meghirdetett Hallasd a hangod! kampány azért is fontos, mert a fiatalok között legnépszerűbb pártként elengedhetetlennek tartjuk, hogy a fiatalok véleménye is megjelenjen a jelenlegi vitákban. Szeretnénk, ha ők is éreznék, hogy fontos a véleményük, és van, aki meghallgatja őket. Biztatunk tehát minden diákot, hogy mondja el véleményét, akár a honlapon keresztül, akár tagjaink által osztott szórólapokon keresztül.

Farkas Gergely frakcióvezető-helyettes, a Jobbik Ifjúsági Tagozat elnöke
     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.