OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2016. április 29., péntek 16:35

A Honfoglalás 2000 Egyesület közleménye
    Budapest, 2016. április 29., péntek (OS) - HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET + LAVROV ÉS PUTYIN

    HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET + LAVROV ÉS PUTYIN

Több internetes hírportál megírta, hogy Lavrov külügyminiszter – úgymond beszólt a legagresszívebb oroszellenes litvánoknak, akik a NATO-t oroszellenes irányba tolják, s ezzel veszélyeztetik a világbékét. A Honfoglalás Egyesület és az általa alapított V. Putyin Baráti Kör – melyet egyes sajtóorgánumok marginális szervezetként tüntetnek fel (jóllehet Putyin üdvözölte a nevét viselő Kört és saját, dedikált fényképével kedveskedett) – április 19-én levelet írt Lavrov úrnak. A civil szervezetek a levélben rámutatnak: nem Oroszország, hanem a provokatív amerikai katonai jelenlét és a migráns-terroristákat meghívó Nyugat veszélyezteti kontinensünk nyugalmát. Orosz nyelvű levelükben – melyet magyarul kívánságra megküldenek a sajtónak – köszönetet mondanak a két államférfinak a béke védelmében folytatott tevékenységükért. A magyar nép nagy többsége mellettük áll, támogatja nemes törekvéseiket, s kérik: folytassák erőfeszítéseiket, hogy az ötszázmillió európai polgárt ne fenyegesse a háború réme.

HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET – V. PUTYIN BARÁTI KÖR – SZILVÁSY GYÖRGY

     Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.