OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 20. hétfő
Ismertető


2016. május 12., csütörtök 16:03

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye
    Budapest, 2016. május 12., csütörtök (OS) - Elég a késlekedésből, Mezőhegyes nem várhat tovább! Az Együtt reagálása a Lázár János által a Kormányinfón elmondottakra

    Az Együtt üdvözli, hogy a Fidesz végre befejezi a késlekedést Mezőhegyes ügyében, és végre érdemben hozzákezd a saját maga által okozott válság megoldásához. Mezőhegyes nem várhat tovább. Az Országgyűlésnek törvényt kell hoznia a világszínvonalú vetőmagtermesztés és az évszázados ménesgazdálkodási hagyomány védelmében, a település megélhetésének megmaradása érdekében.
Az Együtt felszólítja a Fideszt, hogy a Lázár János által ma bejelentett törvényjavaslat térjen ki Simonka György fideszes képviselő földjeinek ügyére, a kormánypárti politikus ugyanis az elhibázott pályázatok során, strómanjain keresztül több száz hektárt szerzett meg bérletbe vagy tulajdonba. A Mezőhegyes-törvénynek feltétlenül meg kell fosztania Simonka Györgyöt és lekötelezettjeit a korrupt módon szerzett földektől, különben az mit sem ér.
Az Együtt szerint a törvény mielőbbi elfogadásával felgyorsítható a mezőhegyesi termelési mód életben tartása és a mintagazdaság kialakítása, a tulajdonából jogtalanul és erkölcstelenül elüldözött ménesbirtok-tulajdonos kártalanítása, és biztosítható a településen élők megélhetése, a vízhálózat és a közutak üzemeltetése.

Budapest, 2016. május 12.
Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke,
Bod Tamás, az Együtt választókerületi elnöke
     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.