OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2016. május 23., hétfő 19:35

A Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye (2. rész)
    Budapest, 2016. május 23., hétfő (OS) - "MERRE TART EURÓPA, EZEN BELÜL KÖZÉP-EURÓPA?" közéleti rendezvény a Közép-Európai Club Pannonia (KEP) szervezésében

    Vizsgálódásának tárgya konkrétan a közép-európai régió, benne Magyarország történelmi útja a mai integrációig és szerepe Európa jövőjének építésében. Ezt jól szolgálta a részvevők köre, az ismert közéleti személyiségek és civil szereplők, fiatalok és idősebbek találkozása. Fontos cél, hogy a projekt eredményei közép- és hosszútávon hasznosuljanak. Ennek eszköze az érdeklődő hazai és határon túli civilek számára biztosított lehetőség a részvételre, konstruktív vitára.
A fórumot Dr. Czeglédi József, a KEP elnöke, az MTA Köztestület tagja és Dr. Tanka László a Világtalálkozó elnöke, a Panoráma Világklub elnöke köszöntötte, illetve üzenetet küldött Hg. Esterházy Antal, a KEP tiszteletbeli elnöke. Prof. Dr. Schöpflin György az Európai Parlament képviselője bevezető gondolatai után Dr. Orbán Balázs, a Migrációkutató Intézet főigazgatója, a Századvég Alapítvány kutatási igazgatója A migráció helyzetéről Európában és ezen belül Közép-Európában várható alakulásáról adott áttekintést. További inf.: www.kepcp.hu

     Kiadó: Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.