OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2016. május 28., szombat 09:34

A Külgazdasági és Külügyminisztérium közleménye
    Budapest, 2016. május 28., szombat (OS) - A déli nyitás újabb sikere: Magyar segítséggel találnak jó útra a nigériai autósok

    A magyarországi székhelyű NNG Kft. és a lagoszi Pajuno Development Company Limited GPS navigációs eszköz szállítási szerződést kötött a Külgazdasági és Külügyminisztérium Nigériában szolgáló külgazdasági attaséjának közvetítésével.

A megállapodással indul el a nigériai és a hazai székhelyű cég között a kereskedelmi kapcsolat, mely várhatóan a jövőben egyre intenzívebbé válik majd.  
Az NNG-t fiatal magyar programozók alapították 2004-ben. Mára a cég a saját fejlesztésű,  iGO Navigáció elnevezésű szoftverével nemzetközileg is meghatározó szereplő lett a hordozható és az autóba építhető navigációs eszközök piacán.  A világ 10 vezető autógyártójából 7 használja az NNG megoldásait, mely által a hazai székhelyű vállalat 30 autómárkában van jelen.
Nigériában döntően okos telefonokat használnak navigációs célokra is. Az NNG megoldásának egyik legnagyobb előnye, hogy használata nem igényel internetkapcsolatot, így a mobilhálózattal nem lefedett területeken is működik.

     Kiadó: Külgazdasági és Külügyminisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.