OS Országos Sajtószolgálat
2022. január 25. kedd
Ismertető


2016. június 3., péntek 10:16

A Gólyahír Egyesület közleménye
    Budapest, 2016. június 3., péntek (OS) - A Gólyahír Egyesület országos találkozó keretében egész napos gyermeknapi programokra várja az örökbefogadó családokat Zamárdiban. Az eseményt Fűrész Tünde helyettes államtitkár asszony nyitja meg, majd a családok üzeneteivel, hogy "Minden gyereknek családban a helye!" 500 héliumos lufit engednek fel.

    A Gólyahír Egyesület országos találkozó keretében egész napos gyermeknapi programokra várja az örökbefogadó családokat. A rendezvényen hagyományosan lehetőséget biztosítanak az családoknak az ismerkedésre, beszélgetésre, hogy megoszthassák örömeiket és gondjaikat.
A gyerekeket különféle szórakoztató programok várják(Habakuk bábszínház, Mikola Péter műsora, játszóház, lufi, stb.).

A Gólyahír Egyesület segítségével az elmúlt 16 évben 812 gyermek került örökbefogadó családba, és a támogatásuknak köszönhetően, további 350 gyermek megszületett és vér szerinti édesanyjánál maradhatott.

http://www.golyahiregyesulet.hu/cikkek.php?CIKK_ID=179

     Kiadó: Gólyahír Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.