OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2016. június 13., hétfő 14:58

A Nagycsaládosok Országos Egyesületének közleménye
    Budapest, 2016. június 13., hétfő (OS) - A 25 éves Katedra Nyelviskola 25 nagycsaládos fiatal ingyenes nyelvtanulását biztosítja. 20 millió forint összértékű társadalmi felelősségvállalás projektet valósít meg az alapításának 25. évfordulóját ünneplő Katedra Nyelviskola a Nagycsaládosok Országos Egyesületével közösen. Az együttműködés keretében 10 magyarországi városban 25 nagycsaládos fiatalt segít hozzá a nyelviskola ahhoz, hogy eljussanak a középfokú nyelvvizsgáig.

    Az 1991-ben alapított Katedra Nyelviskola Kft. fennállásának 25. évfordulóját ünnepli. A cég menedzsmentje úgy döntött, hogy a jeles alkalomból egy nagyszabású társadalmi felelősségvállalás projektet valósít meg. Nagy Zoltán, a Katedra Nyelviskola Kft. ügyvezető igazgatója: "25 éve küldetésünk a nyelvtanítás. Tudjuk, hogy sajnos nem mindenki engedheti meg magának, hogy gyermekét nyelviskolába járassa, ezért kötelességünknek érezzük, hogy magunk erejéhez mérten olyan lehetőséget kínáljunk fel legalább néhányuknak, ami felnőtt életük során valóban használható nyelvtudás birtokába juttatja őket, megalapozva ezzel egy sikeres élet lehetőségét. Partnerünket, a NOE-t arra kértük, segítsen olyan diákokat kiválasztani programunkra, akiknek valóban nagy segítség az általunk felajánlott képzés."

A NOE nagy örömmel fogad cégek részéről történő együttműködési javaslatot a nagycsaládos gyermekek nyelvi fejlődésének támogatására, hiszen ez egy óriási lehetőség a tanulni vágyó fiataloknak. Folytatás: http://www.noe.hu/sajtoszoba/sajtonyilatkozatok/
    
     Kiadó: Nagycsaládosok Országos Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.