OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 2. csütörtök
Ismertető


2016. július 7., csütörtök 10:45

A Magyar Autonóm Néppárt közleménye
    Budapest, 2016. július 7., csütörtök (OS) - Álláspontunk a kötelező betelepítési kvótáról! Figyelembe véve, hogy a népszavazás egy demokratikus lehetőség arra, hogy a választópolgárok önállóan kinyilváníthassák véleményüket.  Tekintettel arra, hogy az Európai Unió Tanácsa a nemzetközi védelmet kérők kötelező kvótákon alapuló elosztásáról szóló határozatát úgy fogadta el, hogy ennek során nem vette figyelembe a szubszidiaritás elvét, ezért a betelepítési kvótát érintő döntésüket, a brüsszeli Európai Bizottság elhibázott bevándorlás-politikájaként kezeljük, ezért nem támogatjuk a kötelező betelepítési kvótát.

    Magyarország és a magyar nemzet "biztonsága" érdekében külön választjuk azt a kérdést, hogy a jelenlegi kormány eddig milyen gazdaságpolitikát folytatott, hiszen a kvótareferendum nem erről szól.

Az Európát érintő menekülthullám kezdete óta látjuk, hogy az Európai Unió Tanácsa egyre inkább hoz olyan döntéseket, ami már magára az EU-ra nézve is végzetes lehet, így a nemzetállamok "jogosan védhetik magukat" az amúgy is veszélyes kvóta ellen!

Sajnálatos módon szervezetünk szűkös anyagi lehetőségei végett nem tehetjük meg, hogy ezen üzenetünket olyan erővel és színvonallal juttassuk el mindenkihez, amit súlyánál fogva Magyarország és Európa biztonsága megérdemelne.

Takács Gábor
elnök
06-70-426-32-54.
     Kiadó: Magyar Autonóm Néppárt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.