OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2016. július 26., kedd 08:55

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közleménye
    Budapest, 2016. július 26., kedd (OS) - Több mint 6.000 pályázó közép-magyarországi pályázó az Otthon Melege Program hűtőgépcsere alprogramjára

    A közép-magyarországi régióban több mint 6.000 pályázó jelentkezett az ügyfélkapun keresztül az Otthon Melege Program keretében meghirdetett háztartási nagygépek (hűtő- és fagyasztó berendezések) energia megtakarítást eredményező cseréjére.

A rendelkezésre álló forrás kimerülése miatt a közép-magyarországi régióban a nyugdíjas, illetve a nagycsaládos természetes személyek 2016. július 26-án, 9:00-ig nyújthatnak be a pályázatot.

A nagy érdeklődésre való tekintettel, az eredeti terveknek megfelelően a pályázat valamennyi nagykorú természetes személy számára elérhető lesz a régióban 2016. július 28-án 8:00 órától. Az érdeklődők 2016. július 28-án 8:00-9:00 óra között nyújthatják be pályázataikat, így a pályázati lehetőségtől senki sem esik el. 2016. július 28-án 9:00 órától a pályázatbenyújtást határozatlan időre felfüggesztik a közép-magyarországi régióban.

A Pályázati Útmutatóban meghatározott feltételeknek megfelelő pályázatok a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig részesülhetnek támogatásban. A benyújtott pályázatokkal kapcsolatos kommunikáció a pályázati portálon (https://hgcs-2016.nfsi.hu/) keresztül lehetséges.

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium
Kommunikációs Főosztály

Budapest, 2016. július 26.

     Kiadó: Nemzeti Fejlesztési Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.