OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2016. július 28., csütörtök 16:02

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2016. július 28., csütörtök (OS) - Reagálás a Párbeszéd Magyarországért közleményére

    Nem tudjuk, hogy hány terrortámadásnak kell ahhoz történnie, hogy a baloldali pártok is belássák: a bevándorlás és a terrorizmus kéz a kézben járnak.
A Párbeszéd Magyarországért Mozgalom feljelentése újabb bizonyítéka annak, hogy a baloldal mindent megtesz a népszavazás ellehetetlenítéséért, és továbbra is bevándorláspárti álláspontot képvisel. A baloldal korábban ezért támadta meg a népszavazást a bíróságon, ezért nem támogatta a déli határzár kiépítését, mint ahogy a bevándorlási törvények szigorítását sem.
A kormány népszavazással kapcsolatos figyelemfelhívó kampánya a tényeken alapul. Többek között arra hívja fel a figyelmet, hogy a bevándorlási válság kezdete óta Európában több mint 300-an haltak meg terrortámadásban. Az elmúlt két hétben csak Németországban három terrortámadás történt.  
Azt kérjük a PM-től, hogy legalább ugyanannyira aggódjon a magyar emberek biztonságáért, mint a bevándorlókért.

Fidesz-frakció Sajtóosztály

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.