OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 8. szerda
Ismertető


2016. augusztus 1., hétfő 12:38

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2016. augusztus 1., hétfő (OS) - Áljelöltek és választási csalás - A DK így is megcáfolta a közvélemény-kutatásokat Demecseren

    A DK a demecseri időközi önkormányzati választáson is bebizonyította, hogy biztos pontot jelent a Fidesz politikájával szemben. Balogh István Csaba, a DK jelöltje 14%-os eredményt ért el a választási csalás gyanújával is terhelt választáson, holott rajta kívül 36 másik jelölt próbálta megszerezni a demecseriek bizalmát. A DK a világos választói akaratot ellehetetlenítő több tucat áljelölt között is megmutatta, hogy képes az Orbán-rendszerrel szembenállók egységesítésére.

A Demokratikus Koalíció üdvözli a demecseri eredményt, amely szerint a DK továbbra is magasan a közvélemény-kutatók által mért országos átlag fölött teljesít, akár csak Dunaújvárosban vagy az előző időközi választásokon. A DK az egyetlen folyamatos növekedésben lévő baloldali pártként továbbra is minden napot a Fidesz és az Orbán-kormány leváltásának szentel.

DK Sajtóiroda

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.