OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 3. péntek
Ismertető


2016. augusztus 1., hétfő 17:28

A Csodalámpa Alapítvány közleménye
    Budapest, 2016. augusztus 1., hétfő (OS) - Mintegy kétmillió forintot gyűjtöttek a jótékony sportolók a 13 éve működő, és immár közel 3000 életveszélyes betegséggel kezelt gyermek kívánságát teljesítő Csodalámpa Alapítványnak az Ironman70.3 Budapest rendezvényén. A Kopaszi-gáton szervezett nemzetközi versenyhétvége résztvevői között mintegy 200 jótékony sportoló indult, hogy ezzel is kifejezze szolidaritását, támogatását a beteg gyerekekkel kapcsolatban.

    Közülük mintegy félszázan jótékony nagykövetként, úgynevezett Csodabogárként regisztráltak az alapítvány oldalán, hogy a kilométereiket, megtett távjaikat baráti, ismerősi, munkatársi körben felajánlva adományt gyűjtsenek a Csodalámpa javára, és ezzel hozzájáruljanak jó néhány beteg gyermek kívánságának teljesítéséhez.

A hetek óta tartó és a verseny helyszínén is folytatódott gyűjtés eredményeként a Csodalámpát támogatók mintegy kétmillió forintot adományoztak, melyből például a 8 éves Patrik álma is megvalósulhat, aki egy laptopra vágyott, hogy annak segítségével a kórházban is tudjon a barátaival kapcsolatot tartani. De valóra válhat a 14 éves Kristóf vágya is, aki kedvencét, az FC Barcelona meccsét szeretné élőben látni. A Csodalámpa Csapata hálás az Ironman70.3 Budapest szervezőinek és az alapítványt támogató jótékony sportolóknak, valamint a barátaiknak, hiszen a kívánságteljesítésekkel reményt adnak a gyerekeknek, akik a megélt élményekből erőt meríthetnek a gyógyulásukhoz.
További információ: www.csodalampa.hu, Felkai Márta 20-519-1652

     Kiadó: Csodalámpa Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.