OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 12. vasárnap
Ismertető


2016. augusztus 31., szerda 10:23

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2016. augusztus 31., szerda (OS) - Magáncélú látogatás Bahreinben? Ki hiszi ezt el? És mit tehet a sejk, aki mit se sejt?

    Mióta turisztikai célpont a bahreini Olaj- és Gázügyi Hatóság, vagy az ottani energetikai tárca miniszterének irodája? Hány magyar családnak tervez még ugyanide magáncélú látogatásokat a helyi tiszteletbeli konzuli ügynök? Ha egy házaspár hangsúlyozottan nem közszereplő, milyen magánjellegű beszélgetést folytathat a helyi miniszterrel? Netán a helyi kuszkusz receptjét személyesen a bahreini kormány minisztere adja oda minden magyar turistának?

Ugye senki nem hiszi el ezt az átlátszó és gyenge magyarázkodást? Ugye mindenki tudja, hogy Orbán Viktor megint hülyének próbálja nézni a magyar embereket?
És mit tehet a hazugsággal vádolt sejk, aki erről az egészről mit se sejt?

MSZP

Bővebb információ: Bárány Balázs, az MSZP elnökségi tagja

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.