OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 3. péntek
Ismertető


2016. szeptember 7., szerda 12:22

A Nagycsaládosok Országos Egyesületének közleménye
    Budapest, 2016. szeptember 7., szerda (OS) - Szépíró és videó pályázat családok számára. Együtt nyaralt a család – lubickoltunk az élményekben! címmel. A nyári családi nyaralások és programok megörökítését célozza a három családszervezet (Nagycsaládosok Országos Egyesülete, KidsOasis, Imami) közösen útjára indított szépíró és videó pályázata (részletek: http://kidsoasis.hu/csaladielmeny). A pályázaton nem csak nagycsaládosok indulhatnak. Az értékes, kreatív pályamunkákat nívós nyereményekkel díjazza a háromtagú zsűri; a beadási határidő: 2016. október 31. A nyár elszállt, az élmények megmaradnak.

    Szeretnénk, ha idén nem csak a mobilon rögzített képek és a családi, baráti beszámolók szintjén maradnának meg a nyár emlékei, hanem papírra vetnék vagy kamerán rögzítenék őket! E célból hívtuk életre pályázatunkat három családszervezet - a NOE, a KidsOasis és az Imami – együttműködésével.
A pályázatra nyaralásokról, együtt töltött pillanatokról szóló élménybeszámolókat és tippeket, ötleteket is várunk, hogyan tehető igazán élménydússá az együtt töltött idő. A feltöltött pályaművek folyamatosan, mindenki számára elérhetők lesznek.
A zsűri tagjai: Csiky Zoltánné, tizennégy unoka aktív nagymamája, 2010 óta a NOE elnökségének tagja. Gyetvainé Zováth Anikó, a KidsOasis megalapítója, tulajdonosa. Gellén Nóra a Pécsimami weboldal főszerkesztője és a gyermekes családokat informáló Imami honlap hálózat vezetője.
A november 8-i eredményhirdetés nyerteseit értékes nyereményekkel díjazzuk.http://www.noe.hu/sajtoszoba/sajtonyilatkozatok
    
     Kiadó: Nagycsaládosok Országos Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.