2024. május 3. péntek

2016. szeptember 7., szerda 12:22

A Nagycsaládosok Országos Egyesületének közleménye
    Budapest, 2016. szeptember 7., szerda (OS) - Szépíró és videó pályázat családok számára. Együtt nyaralt a család – lubickoltunk az élményekben! címmel. A nyári családi nyaralások és programok megörökítését célozza a három családszervezet (Nagycsaládosok Országos Egyesülete, KidsOasis, Imami) közösen útjára indított szépíró és videó pályázata (részletek: http://kidsoasis.hu/csaladielmeny). A pályázaton nem csak nagycsaládosok indulhatnak. Az értékes, kreatív pályamunkákat nívós nyereményekkel díjazza a háromtagú zsűri; a beadási határidő: 2016. október 31. A nyár elszállt, az élmények megmaradnak.

Szeretnénk, ha idén nem csak a mobilon rögzített képek és a családi, baráti beszámolók szintjén maradnának meg a nyár emlékei, hanem papírra vetnék vagy kamerán rögzítenék őket! E célból hívtuk életre pályázatunkat három családszervezet - a NOE, a KidsOasis és az Imami – együttműködésével.
A pályázatra nyaralásokról, együtt töltött pillanatokról szóló élménybeszámolókat és tippeket, ötleteket is várunk, hogyan tehető igazán élménydússá az együtt töltött idő. A feltöltött pályaművek folyamatosan, mindenki számára elérhetők lesznek.
A zsűri tagjai: Csiky Zoltánné, tizennégy unoka aktív nagymamája, 2010 óta a NOE elnökségének tagja. Gyetvainé Zováth Anikó, a KidsOasis megalapítója, tulajdonosa. Gellén Nóra a Pécsimami weboldal főszerkesztője és a gyermekes családokat informáló Imami honlap hálózat vezetője.
A november 8-i eredményhirdetés nyerteseit értékes nyereményekkel díjazzuk.http://www.noe.hu/sajtoszoba/sajtonyilatkozatok

Kiadó: Nagycsaládosok Országos Egyesülete