OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2016. szeptember 26., hétfő 19:11

Az MSZP Országos Központ közleménye
    Budapest, 2016. szeptember 26., hétfő (OS) - Csakis a magyar emberek dönthetik el, mivel töltik a szabadnapjukat

    Az MSZP október 2-i Szabad Európa-napjának jogi megtámadásával a Fidesz megint meg akarja szabni az embereknek, hogy mit csináljanak vasárnap, azonban csakis a magyar emberek dönthetik el, mivel kívánják tölteni a szabadidejüket.

A Fidesz eddig 11,3 milliárd forintot költött kvótakampányra, négyszer annyit, mint az országgyűlési választásra. Törvénytelenül, közpénzből terjesztették a gyűlöletpropagandájukat hónapokon keresztül, és videón dokumentáltan közmunkásokkal szedetik le az ellenzék és a civilek plakátjait. Ezek után jobban tenné a Fidesz, ha mélyen hallgatna, és nem akarná megtiltani, hogy az MSZP demokratikus pártként a választáshoz nem kapcsolódó rendezvényt szervezzen október 2-ára.

A kötelező vasárnapi zárva tartás előírásával a kormány egyszer már megpróbálta megszabni az embereknek, hogy mit csinálhatnak a szabadnapjukon. Arra kérjük a Fideszt, hogy fejezze be ezt, ne akarja előírni a magyar állampolgároknak, hogy mivel töltsék az idejüket. Se most vasárnapra, se máskorra.

MSZP
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.