OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2016. október 25., kedd 10:46

Az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság közleménye
    Budapest, 2016. október 25., kedd (OS) - Az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság és a Casa Naţională de Pensii Publice Romania - a nemzetközi nyugdíjszakmai együttműködés keretében - Magyar-Román Nyugdíjtanácsadó Napokat tart Budapesten, Szegeden, és Debrecenben.

    
Magyar-Román Nyugdíjtanácsadó Napok

A szervezők a rendezvényt azoknak ajánlják, akik Magyarországon és Romániában is dolgoztak alkalmazottként, vagy vállalkozóként, illetve egyéb jogcím alapján szereztek/szereznek magyar- és román nyugdíjjogosultságot. A Tanácsadó napokon az érdeklődők személyre szóló tájékoztatást kaphatnak a nyugdíjjogosultságról, a nyugdíjba vonulás feltételeiről, az ügyintézési teendőkről, illetve  kérésre  – a folyamatban lévő nyugdíjügyeikről is. Előzetes bejelentkezés és regisztráció az alábbi telefonszámon, valamint email címen lehetséges:
+36-1-270-81-08
konzultacio@onyf.hu

     Kiadó: Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.