OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 9. csütörtök
Ismertető


2016. október 25., kedd 13:29

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2016. október 25., kedd (OS) - DK: A Gazdasági Versenyhivatalhoz fordulunk a fideszesített online szerencsejáték miatt

    A kormány a teljes szerencsejáték-ipart Andy Vajnának adta. Mindenki másnak megtiltották a szerencsejáték-honlapok és fogadóoldalak üzemeltetését is, hogy kiiktassák a fideszes oligarcha konkurenciáját. A magyarok azonban jobban értenek az internethez, mint az Orbán-kormány, ezért eddig megkerülhető volt a tiltás. Ma ott tart a Fidesz, hogy már a bankoknak tiltaná meg, hogy kifizesse a magyarok pénzét, ha az nem Andy Vajna szerencsejáték-birodalmából származik.
Andy Vajna eddig is minden segítséget megkapott a hatalomtól: a kaszinóit nem kell online pénztárgépre költenie és áfamentessé tették neki a szerencsejátékot is. A fideszes oligarcha elől most magyarok pénzének visszatartásával takarítanák el a versenytársakat. A közpénzből megvett TV2-ből fideszes propagandaadót csináló oligarchának a Fidesz szerint jár a teljes szerencsejáték-ipar.
A Demokratikus Koalíció a Gazdasági Versenyhivatalhoz fordul az online szerencsejáték-ipar erőszakos fideszesítése miatt. A DK szerint a fideszes haveri kapitalizmus minden maradék versenyszabályt áthág, ha visszatartja a nem Andy Vajna kaszinójából származó pénzeket. Senkit sem lehet azért büntetni és visszatartani a pénzét, mert azt nem akarta Andy Vajna és a Fidesz zsebeibe tenni. A DK országgyűlési képviselői továbbra is bojkottálni fogják az önkény parlamentjét, nem asszisztálunk a Fidesz kirakatdemokráciájához.
Varju László
Alelnök
DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.