OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 19. vasárnap
Ismertető


2016. november 25., péntek 13:43

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2016. november 25., péntek (OS) - A nőkre és gyermekekre a legnagyobb veszély ma Brüsszel és a baloldal bevándorlás-politikája - Reagálás Gurmai Zita (MSZP), a DK és más ellenzéki nyilatkozatokra

    A nőkre és gyermekekre a legnagyobb veszélyt ma Brüsszel és a baloldal bevándorlás-politikája jelenti. A migránsok tömeges jelenléte óta ugrásszerűen megnőtt Európában a nők és gyermekek elleni erőszakos bűncselekmények száma. Ahol a migránsok megjelentek, ott megszűnt a mindennapok biztonsága, rendszeres hírré váltak a szexuális erőszakról szóló beszámolók, az áldozatok között pedig egyre több gyermeket és időskorút találunk.

A kormánypártok - a magyar emberek döntő többségével együtt - szeretnék ettől megvédeni Magyarországot, ezért kezdeményeztük a migránsok betelepítését tiltó alaptörvény-módosítást is. Az ellenzéki pártok azonban egyértelművé tették, hogy nem lehet rájuk számítani az ország védelmében.

A polgári kormány mindent meg fog tenni, hogy megvédje Magyarországot a migránsok betelepítésétől, és megóvja a mindennapok biztonságát. Véleményünk szerint a bűnözőknek a börtönben van a helyük, ezért az új büntető törvénykönyvben különösen megszigorítottuk a nők, a gyermekek, az idősek ellen elkövetett bűncselekmények büntetését. Ezen kívül erősebb rendőrséggel, több krízisközponttal, menedékházzal, jogi, lelki és megelőzési programokkal is segítjük a bajba jutottakat.

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.