OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2016. december 1., csütörtök 21:49

A Szcientológia Vallási Egyesület Központi Szervezet közleménye
    Budapest, 2016. december 1., csütörtök (OS) - Békében létezni

    December 1. a Békéért bebörtönzöttek nemzetközi napja. Ezen a napon a világ békemozgalmainak aktivistái tiltakoznak jogtalanul bebörtönzött társaikért.

A béke a viszálykodás, az erőszak nélküli, nyugalmas együttélés állapota. Alapja annak, hogy társadalmak fejlődjenek és kultúrák virágozzanak.

A béke a teremtő ember számára az az ideális létezési közeg, amelyben szabadon dolgozhat, érvényesülhet, céljait megvalósíthatja.

Békeidőben lehet kreatív az ember, és folytathat igazi értéket képviselő teremtő munkát.

L. Ron Hubbard a Szcientológia vallás alapítója a Szcientológia céljaiban a béke igazi állapotát így fogalmazta meg:

Egy olyan civilizáció, ahol nincs őrültség, ahol nincsenek bűnözők és nincs háború; ahol a tehetség virágozhat, ahol a tisztességes lények jogai megadatnak, és ahol az Ember szabadon szárnyalhat egyre magasabbra – ezek a Szcientológia céljai.

A béke mozgalmak bebörtönzöttjei között voltak híres béke harcosok, mint például Martin Luther King, és voltak, illetve vannak olyan ismeretlen emberek, akikre béke vágyuk miatt kötöttek béklyót – értük van ez az emléknap.

Mivel igazi jövőnk csak együtt, békében és harmóniában lehet, ezért a Szcientológia Vallási Egyesület partnerségéről és szolidaritásáról biztosít mindenkit, aki a békét szívügyének tekinti.

     Kiadó: Szcientológia Vallási Egyesület Központi Szervezet

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.