OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 1. szerda
Ismertető


2016. december 9., péntek 15:08

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara közleménye
    Budapest, 2016. december 9., péntek (OS) - Ők lettek az egészségügy szakdolgozói példaképei 2016-ban.

    A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara - számos közfeladat ellátása mellett - rendkívül nagy hangsúlyt fektet arra, hogy elismerje az egészségügyben tevékenykedő kollégák legjobbjait. Mindannyiunk érdeke, hogy hazánkban elegendő egészségügyi szakdolgozó legyen, vonzó legyen a pálya, növeljük a szakma presztízsét. Ennek érdekében a Díjátadó Gála keretében összesen 5 féle díj került átadásra. Az eseményt megtisztelte és a díjátadásban közreműködött az EMMI képviseletében Dr. Ladányi Márta, Egészségügyi Ágazati Koordinációs Helyettes Államtitkár is.

Az "Év Kiváló Szakdolgozója" díj kamarai tagoknak adományozható. Az idén a díjat László Ibolya kapta. A csapatmunka, közösségek elismerésének díja az "Év Kiváló Szakdolgozói Közössége", melynek nyertese a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház, Invazív mátrix osztálya. "MESZK-ért" díjat kaphat, aki elhivatottan tevékenykedik a kamara szolgálatában. Nyertesek: Prof. Dr. Betlehem József, Bogár Gézáné, Dr. Horváth Csilla, Dr. Kálmánné Simon Mária, Kostelecki Zsuzsanna, Mátésné Horváth Mónika, Szabó Veronika. "Tagozat-ért" díjat kaphat, aki az általa képviselt tagozat munkájában kiemelkedő tevékenységet végez. Nyertesek: Bojtorné Szegedi Ágnes, Gyöngyösiné Hoffer Szilvia, Márton Mártonné, Timkó Éva, Babonits Tamásné. A jövő, a feltörekvő fiatal nemzedékének díja "Az Év Elhivatott Fiatal Szakdolgozója 2016" pályázat. Nyertesek: Horváth Balázs, Sőregi Krisztina.

     Kiadó: Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.