OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 4. szombat
Ismertető


2016. december 9., péntek 16:36

A Magyar Zsidó Kulturális Egyesület közleménye
    Budapest, 2016. december 9., péntek (OS) - Mazsike díjkiosztó és jótékonysági koncert

    Díjkiosztó és jótékonysági koncert. A Magyar Zsidó Kulturális Egyesület (Mazsike) hagyományos díjátadóján köszönetet mond mindazoknak, akik közvetve vagy közvetlenül sokat tesznek és tettek a magyar-zsidó kultúráért. Az immár hagyományosnak számító díjátadójára idén Hanuka ünnepén kerül sor, december végén. A díjazottak: Komoróczy Géza egyetemi tanár (Magyar Zsidó Kultúráért Életmű díj). A Saul fia stábja ((Magyar Zsidó Kultúráért díj). Kalmár Tibor író, rendező (Magyar Zsidó Kultúráért díj). Szunyogh Szabolcs író, újságíró, szerkesztő(Várhegyi György Magyar Zsidó Oktatásért díj). Polgár Judit sakk világ- és olimpiai bajnok nemzetközi sakkmester (Brüll Alfréd a Magyar Zsidó Sportért díj). Demján Sándor (Magyar Zsidó Kultúráért Mecénási díj).
A díjátadót jótékonysági koncert követi a Swing a la Django zenekarral (http://mazsike.hu/kocertek/hanukai-dijatado-es-jotekonysagi-koncert-swing-la-django-zenekarral).
A belépőkből, adományokból befolyt összeget az Üres padok középiskolai projekt (http://mazsike.hu/ures-padok) országos bővítésére, új iskolák bevonására, új emlékjelek elhelyezésére ajánlották fel a szervezők.  
További információ: mazsike@gmail.com, 06-1-311-6665
     Kiadó: Magyar Zsidó Kulturális Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.